Loading...
Etusivu 2017-10-02T16:08:09+00:00

LÖYDÄ TIESI

Etsitkö mahdollisuutta maahantuonnille tai ulkomaan viennille? Vai onko sinulla kenties ongelmia nykyisen liikekumppanisi kanssa ulkomailla? Inconnect pystyy auttamaan sinua:

  • Kansainvälinen verkosto – Käytä yhä kasvavaa verkostoamme hyödyksi

  • Henkilökohtainen lähestymistapa – Puhuminen ja henkilökohtainen vierailu antavat sinulle enemmän ja parempaa tietoa

  • Läpinäkyvyys – Tavoitteet, jotka asetat Inconnectionin kanssa ovat läpinäkyviä ja mitattavissa

  • Kansainväliset tutkimukset – Turvallinen tapa suojata investointejasi

Inconnect pystyy löytämään oikean henkilön, tietoja tai yrityksen yhteistyötahoksi yrityksellesi. Avullamme yrityksesi voi kasvaa kansainvälisesti.

Onko sinulla jo liikekumppani, mutta et tiedä, voisitko luottaa heihin seuraavassa isossa projektissa? Anna Inconnectin auttaa. Voimme tutkia, millainen liikekumppani sinulla on. Näin sijoituksesi ovat turvallisempia.

TYÖSKENTELYTAPAMME

Verkostomme

Anna meidän jatkuvasti kasvavan verkostomme olla käytettävissänne. Etsimme sinulle oikean henkilön, liikekumppanin tai tiedoja, jotta voit aloittaa tai kasvattaa tuontia- tai vientiä.

Tutkinta

Suurennuslasi

Epämääräinen tunne, ettei kaikki ole kunnossa liikekumppanillasi ulkomailla? Inconnect auttaa sinua selvittämään, mitä tapahtuu

Neuvotteleminen

Neuvottelu on taito. Erityisesti vieraiden kulttuurien parissa se voi olla hyvin haastavaa. Anna Inconcetin auttaa sinua saavuttamaan toivottu tulos.

Tutkimustyö

Tutkimustyö on enemmän kuin vain kirjojen tai googlen käyttöä. Inconnect hankkii sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit tehdä oikean päätöksen tuonti- tai vientisuunnitelmista.

Inconnectionin uutisia ja julkaisuja

Inconctionin alku

Inconnectionin alku Minä tein sen Kyllä, tein sen! Harkittuania asiaa muutaman vuoden, päätin perustaa oman yritykseni, Inconnectionin. Mikä se sitten on? Työskenneltyäni kahdessa eri yrityksessä auttaakseni [...]

Kulttuurierot

Kulttuurierot Kuinka huomioida kulttuurierot Liiketoiminta eri kulttuurissa voi silmät aukaiseva kokemus- mutta se voi  myös turhauttaa useilla eri tavoilla. Ensimmäinen asia tehdessäsi liiketoimintaa vieraassa kulttuurissa on luonnollisesti [...]

Anna Inconnectionin auttaa

Työskentele Inconnectionin kanssa kehittääksesi tuontia tai vientiäsi. Saat käyttöösi tarkkoja tietoja ja oikeita kontakteja.

OTA YHTEYTTÄ